74/528-528 info@primavet.hu
hu en de

Rólunk

Bemutatkozás

Több mint negyed évszázada az agrárium szolgálatában

A Dél-Dunántúl két sikeres állatgyógyszer-forgalmazója, a Tolnavet Kft. és az Agrovet Kft. egyesülésével 1996-ban alakult meg Szekszárdon a Tolnagro Állatgyógyászati Kft. A fúzió célja az volt, hogy az új vállalat színvonalasabb szolgáltatásokat tudjon biztosítani ügyfelei számára. A cég fejlődésével partnereink száma, a cég forgalma, raktár- és logisztikai kapacitása, alkalmazottainak száma évről évre folyamatosan nőtt, így a cég mára a magyar agrárium meghatározó szereplőjévé vált. A 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás forgalma 26,2 milliárd forint volt 2021-ben.

Teljes raktári kapacitásunk közel 20.000 négyzetméter. Az elmúlt negyed évszázadban összegyűjtött tapasztalattal, a lehető legmagasabb színvonalra törekedve szolgáljuk ki vásárlóinkat. Közel 22 ezer partnerünkhöz, mind az online, mind a hagyományos (offline) platformjainkon keresztül juttatjuk el a több mint 14 ezer termékből álló kínálatunkat. Cégcsoportunk székhelye Szekszárdon található.

Mára már több mint 400 fős létszámú és 8 telephellyel rendelkező nagyvállalat lettünk. A központi szekszárdi székhelyünkön kívül Nyíregyházán, Budapesten, Bögötén, Miskolcon és Érden van telephelyünk.

Partnereink köre igen széles

Az elmúlt 25 évben folyamatosan formálódott ki a napjainkra is jellemző tevékenységünk.

Már nem a gyakorlati értelemben vett klinikai gyógyításról szól a munkánk, hanem az országban található valamennyi állatgyógyszert és kiegészítőket felhasználó vásárló elvárásait kielégítő, kereskedelmi és logisztikai céggé alakultunk át. 2007-ben került a vállalkozás teljes mértékben egy család tulajdonába. A következő években kezdődött el területi terjeszkedésünk, illetve alakult ki mai szolgáltatásaink és termékeinek köre.

Vásárlóink között megtaláljuk a Magyarország stratégiai élelmiszerellátásában kiemelkedő szerepet játszó agrár vállalatokat, állattenyésztő telepeket és állatorvosokat, valamint a hobbyként tartott állatokat kiszolgáló nagy üzletláncokat, PET-shopokat és a kedvencek gazdáit közvetlenül is, így kijelenthetjük, hogy Partnereink köre igen széles.

Szakképzett, több mint 30 fős képviselőhálózattal, fejlett, európai szintű logisztikai központjainkon keresztül, nagyrészt a 40 teherautóból álló saját gépkocsiflottánkkal elégítjük ki megrendelőink igényeit.

Tevékenységi köreink

Tevékenységünket termékeink és az állatok hasznosításának módja szerint több üzletágba csoportosítottuk. Ennek alapján meghatározó egységeink a haszonállat, a társállat, a pet (vagy állateledel), és az eszköz-műszer üzletágunk. Emellett a manapság egyre nagyobb mértékben tért hódító online kereskedelemi szokásokhoz igazodó egységünk - a Petissimo webáruház is - gyors ütemben fejlődik. Állatgyógyászati tevékenységünk teljes kiteljesedését és jövőjét a kutatás-fejlesztési és gyártási üzletágunk fejlesztésében látjuk. Napjainkban tevékenységünk fókusza a gyógyszergyártás irányába tevődik át.

Több mint 200 darab, a NÉBIH által engedélyezett termékünk van jelen a magyar és a nemzetközi piacokon. Készítményeinket korábban bérgyártásban állíttattuk elő, de néhány éve már saját gyárunkban termelünk és 2021-től laboratóriumunkkal is támogatjuk a termékek előállítását.

Földrajzilag a szekszárdi székhelyünkön kívül Budapesten található legtöbb telephelyünk.

  • Ezek közül egy közel 10.000 négyzetméteres európai szintű, modern raktárbázis a Táblás utcába.
  • Egy az állatorvosi egyetemmel szemben lévő állatpatika az István utcában.
  • Egy labor háttérrel is rendelkező gyógyszergyártó üzem a Gumigyár utcában.
  • Valamint egy eszköz-műszer bemutató terem a Komáromi utcában.

Az elmúlt negyed évszázadban azon dolgoztunk, hogy minél jobb minőségben, a szakmai előírásoknak megfelelően az állatgyógyászat valamennyi szegmensét lefedjük mind a hazai, mind a külföldi beszállítók termékeivel.

Partnereink megrendeléseit 24 órán belül teljesítjük, amelyeket hetente 65 állandó körjárattal, 40 db tehergépjárműből álló saját gépkocsiparkkal szállítjuk ki, valamint postakocsi és futárszolgálat segítségével küldjük ki. Szerződött partnereinknek 8 órán belül sürgősségi kiszállítást is biztosítunk.

A Tolnagro személyesen

Cégünknek fontos a partnereinkkel való rendszeres és személyes kapcsolattartás, a jelenlegi és jövőbeli partnereink tájékoztatása. Mi is jól tudjuk, hogy milyen nagy segítség egy "jóbarát", ha az ember valahol megszorul.

A több mint 30 munkatársból álló képviselői hálózatunk az ország teljes területét lefedi. A havi rendszerességű tréningnek köszönhetően mindig naprakész és pontos információval tudják segíteni az önök munkáját. A cég munkatársai rendszeresen felkeresik partnereinket és tájékoztatják őket a legfrissebb újdonságokról, aktuális tudnivalókról és segítenek az ügyfelek ügyes-bajos gondjainak elintézésében. Cégünknél 3 szaktanácsadó várja kérdéseiket. Arra törekszünk, hogy mindenkinek megtaláljuk a számára legmegfelelőbb megoldást!

Közel 60 fős vevőszolgálati és értékesítői csapatunk gondoskodik a megfelelő ügyfélkapcsolatokról, minden partnerünknek személyes kapcsolattartója van, akit közvetlen telefonvonalon érhet el. Igény esetén előre egyeztetett időpontban, mi hívjuk fel telefonon ügyfeleinket megrendelésük felvétele ügyében.

Üzleti Partnereink, Beszállítóink

Kiemelten fontos számunkra, hogy csak minőségi terméket forgalmazzunk, és emellett valamennyi olyan szolgáltatást és szerviztermék forgalmazását is felvállaljuk, ami nem tartozik kiemelten a tevékenységi körünkbe, de a szolgáltatás színvonalát, értékét növeli, és ezáltal a partnerek megelégedettségét szolgálja, hisz egy helyről, kifogástalan minőségben szerezhetnek be szinte mindent.

A legnagyobb gyártókkal is szoros üzleti kapcsolatot ápolunk, mint például: Boehringer Ingelheim Kft., Ceva-Phylaxia Zrt., Intervet Hungária Kft. (MSD), Elanco Hungary Kft., Zoetis Hungary Kft.

Egy helyről jó áron

A ma Magyarországon megtalálható állatgyógyászati gyógyszerkészítmények és vakcinák, fertőtlenítő szerek, vitaminok, állategészségügyi biocidok, eszközök, kötszerek, műszerek, felszerelések, valamint kutya-, és macska eledelek és felszerelési cikkek teljes skálájával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Piacvezetőként természetesen valamennyi magyarországi gyógyszerimportőrrel szoros kapcsolatban állunk, így bármilyen különleges szakmai kérdésre a téma legszakavatottabb ismerőjét tudjuk partnereink részére közvetíteni.

Ügyfeleinkről

Vásárlóink állatorvosok, állatgyógyszertárak, gyógyszertárak, valamint állattartók és mezőgazdasági nagyüzemek (sertés-, szarvasmarha telepek, nyúl farmok, baromfitelepek és takarmánykeverők). A Tolnagro Kft. ügyfelei között találhatók Magyarország legnagyobb sertés, baromfi és szarvasmarhatartói. Büszkék vagyunk arra, hogy sikerükhöz mi is hozzájárulhatunk.

Panaszkezelés

Önnek csak jeleznie kell panaszát!

Tevékenyésgünk során alapvető törekvésünk, hogy munkavállalóink illetve Önök is minden tekintetben elégedett legyen termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, valamint az általunk nyújtott folyamatos kiszolgálással! Sajnos azonban legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhatnak azonban problémák, amelyek kis odafigyeléssel és az Önök észrevételeinek figyelembevételével minden bizonnyal orvosolhatók.

A felmerült problémák - legyenek akár észrevételek, hozzászólások vagy panaszok - jelzése számunkra rendkívül fontosak és minden esetben kivizsgáljuk őket.

Amennyiben panaszt kíván jelezni kérjük azt írásba tegye a panaszkezeles@tolnagro.hu e-mail címen keresztül.

Tolnagro Csoport

Agropatika Tolnagro Primavet Állatkórház Primavet Produkt Donautica