74/528-528 info@primavet.hu
hu en de
Állatok Mecénása 2022. Oklevél

Állatok Mecénása 2022. Oklevél

2022. első októberi hétvégéjén került megrendezésre a Rex Alapítvány 30. jubileumi születésnapi rendezvénye, melyet a dátumok közelsége miatt a szervezők egybeköttették az Állatok Világnapjával is, amely hivatalosan október 4-e volt. Az eseményen egy Guinness rekordkísérletet is megejtettek, még pedig „A legtöbb örökbefogadott állat egy helyen és időben” címmel. A kísérletben részvevők közül mindenki egy kis garantált ajándékkal távozhatott, de még egy főnyeremény is kisorsolásra került. A rekordkísérlet célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a menhelyek szerepére a kóborállat probléma kezelésében.

A Tolnagro Cégcsoport már hosszú évek óta több állatmenhelyet is támogat az ország különböző pontjain, illetve cégcsoportunk hitvallásába is beletartozik az éllatok védelme, szeretete. Most sem olt kérdés, hogy támogassuk a Rex Alapítvány születésnapi rendezvényét, hiszen munkájuk nagyon fontos számunkra is, és úgy gondoljuk, hogy nap, mint nap erőn felül teljesítenek feladataikban.

Örömmel számolunk be arról, hogy a Tolnagro a rendezvény keretein belül „Állatok Mecénása” oklevelet gazdagodott, melyben elismerték cégünk támogatását, illetve állatvédelmi missziónkat. Nagyon megtisztelő számunkra ez a díj, melyet ezúton is hálásan köszönünk és szeretnénk kifejezni szándékunkat a hasonló, jövőbeli együttműködések kapcsán is!

Vissza a hírek oldalra