74/528-528 info@primavet.hu
hu en de
A Tolnagro csoport koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos tájékoztatója

A Tolnagro csoport koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos tájékoztatója

A koronavírus gyors ütemű terjedése miatt az elkövetkezendő időszak magasfokú rugalmasságot és alkalmazkodást igényel minden piaci szereplőtől. Cégcsoportunk tevékenysége szervesen kapcsolódik a mezőgazdasági és élelmiszeripari termeléshez, ezért üzletmenetünk fenntartásának biztosítása és a partnereinkkel való folyamatos kommunikáció kiemelt jelentőségű.

A Tolnagro csoport napi működése zavartalanul folytatódik, azonban a Kormány intézkedéseivel összhangban, a partnerek és dolgozók érdekeit szem előtt tartva a vezetőség a következő döntéseket és intézkedéseket hozta meg:
-  Az április 25-ére tervezett Primakatedra szakmai rendezvényünket elhalasztottuk.
-  Az egyetemistáknak szóló mentorprogramunk további utasításig szünetel.
- A munkavállalók számára szervezett képzések és kurzusok határozatlan ideig felfüggesztésre kerültek.
- A cégcsoport minden telephelyét felszereltük folyékony kézfertőtlenítővel, lábfertőtlenítő szőnyegekkel és hőmérőkkel. A szociális helyiségekben a helyes kézfertőtlenítésről szóló tájékoztatót függesztettünk ki.
- Partnereinket arra kérjük, hogy a személyes kapcsolattartás helyett törekedjünk az online kommunikációs csatornák használatára!

- Kiskereskedelmi üzleteink ügyeleti rendszerben nyitva vannak, a kiszolgálás a következő higiéniai előírások szigorú betartásával történik:
•   Az üzlethelyiségekben, a telephelyeken lehetőség van folyékony kézfertőtlenítő használatára. Kérjük, hogy a saját, és kollégáink érdekében szíveskedjenek ezeket használni!
•   Az eddig megszokott, fizikai kontaktussal járó köszönési formákat (pl. kézfogás, puszi) mellőzzék.
•   Amennyiben fertőzött területről érkezett az elmúlt 14 napban, vagy a koronavírusra, azaz a COVID-19-re jellemző tüneteket (láz, száraz köhögés, légzési nehézség) észlel magán kérjük, hogy személyesenNE keresse fel kirendeltségeinket, NE találkozzon kollégáinkkal!

A kialakult járványügyi helyzetre reagálva, kollégáink felé ügyvezetői utasítást adtunk ki, amelynek a legfontosabb, partnereinket is érintő pontjai a következők:

- Március 12. hatállyal a céges vonatkozású külföldi utakat megtiltottuk, a magáncélú külföldi utazásokat minden dolgozó köteles a felettesének jelezni és az utazást követően otthoni karanténba vonulni.
- Beszállítóinkkal és vevőinkkel is törekszünk az online kapcsolattartásra, csak nagyon indokolt esetben engedélyezzük a személyes találkozót.
- A fertőzött területen járt vagy feltételezhetően vírushordozóval kapcsolatba került kollégákat 14 napos karantén betartására kértük, amely arra az esetre is kiterjed, ha vele egy háztartásban élő személyre igaz ugyanez.
- Területi képviselőink a veszélyhelyzet fennállásáig telefonon és e-mailben állnak partnereink rendelkezésére, akiket ezúton is bátorítunk az online rendelési lehetőségek kihasználására.

A fentiekben ismertetett intézkedések egyelőre nem befolyásolják jelentősen cégcsoportunk operatív működését, igyekszünk minden partnerünket az eddig megszokott színvonalon kiszolgálni! A Vezetőség folyamatosan nyomon követi a Kormány stratégiáját és rendelkezéseit, valamint minden esetben az Operatív Törzs ajánlásait szem előtt tartva hozza meg döntéseit.

A kialakult helyzettel kapcsolatos, partnereinek is érintő friss híreinket honlapunkon folyamatosan közzétesszük, további tájékoztatásért keressék munkatársainkat bizalommal!

Tolnagro csoport Vezetősége

Vissza a hírek oldalra